E-SHOP

Pro vytvoření jakéhokoliv účesu. Díky zelenému čaji a meruňkovému oleji NEU STYLING poskytuje podporu, paměť, držení a lesk, který chcete a potřebujete.

NEU STYLING® SMOOTHING CRÈME

Jedinečná krémová konzistence krotí frizz a poletující vlasy a přináší neuvěřitelně hladký a měkký účes.
POUŽITÍ

Pro uhlazení a kontrolu frizzu naneste malé množství do vlhkých vlasů.

VÝHODY

Uhlazuje kutikulu, kontroluje poletující vlasy a statickou elektřinu. Snižuje pronikání vlhkosti do účesu. Dodává vlasům lesk a chrání je před vyblednutím. Neobsahuje alkohol.

KLÍČOVÉ SLOŽKY

Slunečnicový olej pomáhá vlasy chránit před vyblednutím, dodává jim lesk a zároveň je chrání před poškozením teplem. Výtažek z listů zeleného čaje, který je přírodním antioxidantem, pomáhá vlasy chránit před poškozením UV zářením. Výtažek z plodů šípku vlasy uhlazuje a změkčuje.

FIXACE: 1 | LESK: 3

TIP! Pro lepší fixaci použijte zároveň s NEU STYLING® MOUSSE.

AROMA

Levandule, mandarinka a vanilka.

NEU STYLING® AIR-DRY SHAPER

Podporuje přirozenou strukturu vlasů a dodává volně vysušenému účesu objem a lesk.

POUŽITÍ

Emulgujte malé množstv ív dlaních a rovnoměrně naneste do délek a konečků ručníkem vysušených vlasů. Rozčesejte. Pro zvýraznění vlasy natupírujte nebo natočte. Upravte dle potřeby.

VÝHODY

AIR-DRY SHAPER zlepšuje texturu bez použití tepla. Vlasy jemně opečovává a kontroluje, zatímco zajišťuje jemnou separaci.

KLÍČOVÉ SLOŽKY

Růžový olej pomáhá chránit před vyblednutím barvy a poškození. Zelený čas s vysokým obsahem antioxidantů vlasy chrání před vnějšími vlivy.

FIXACE: 3 | LESK: 3
AROMA

Levandule, mandarinka a vanilka.

NEU STYLING® FIBER

Upravuje, dodává texturu a plnost. Poskytuje mimořádně silnou fixaci pro tvarování účesu s matným finišem. 

POUŽITÍ

Malé množství přípravku rozetřete v dlaních a poté jej zapracujte do vlhkých nebo suchých vlasů. Rovnoměrně naneste a upravte dle potřeby.

VÝHODY

Poskytuje silnou, poddajnou fixaci s matným finišem a zároveň kontrolu. Skvěle se hodí pro krátké účesy a zkrocení poletujících vlásků

KLÍČOVÉ SLOŽKY

Zelený čaj s vysokým obsahem antioxidantů pomáhá chránit vlasy před poškozením vlivem vnějších vlivů, zatímco kofein pomáhá stimulovat průtok krve do folikulů a vytvří zdravé prostředí vlasové pokožky.

FIXACE: 5 | LESK: 1
AROMA

Levandule, mandarinka, vanilka

NEU STYLING® MOUSSE

Receptura dodávající objem, trvanlivost účesu a kontrolu nad ním.
POUŽITÍ

Aplikujte pěnu do dlaní a vetřete do vlhkých vlasů. Vyfoukejte, nechte volně uschnout či dle libosti vysušte difuzérem. Pro nadzvednutí vlasů u kořínků naneste na špičky prstů a vetřete do požadovaných míst.

VÝHODY

Dodává objem, lesk a kontrolu. Středně silná až silná podpora účesu. Výborně vlasy nadzvedává u kořínků a zvýrazňuje kudrliny- Uhlazuje a kontroluje poletující vlasy. Neobsahuje alkohol.

KLÍČOVÉ SLOŽKY

Meruňkový olej pomáhá uhlazovat kutikulu a kontrolovat poletující vlasy, zároveň je vyživuje a dodává jim lesk. Výtažek z granátového jablka je přírodní antioxidant, který pomáhá minimalizovat poškození vlasů v důsledku okolních vlivů a chemických látek. Jojobový olej vlasy vyživuje a dodává jim lesk.

FIXACE: 5 | LESK: 3

TIP! Pro větší objem vmasírujte do pokožky špičkami prstů.

AROMA

Levandule, mandarinka a vanilka.

NEU STYLING® TEXTURIZER

Beztížná, nemastná, tvárná pasta pro definovaný a texturovaný účes, který lze snadno přetvarovat.
POUŽITÍ

Naneste do vlhkých nebo suchých vlasů. Začněte s malým množství a propracujte se až k požadovanému zpevnění.

VÝHODY

Nemastný, tvárný texturizační krém. Pružná vlákna separují, dodávají texturu a definici. Uhlazuje a kontroluje poletující vlasy. Vyživuje a hydratuje.

KLÍČOVÉ SLOŽKY

Ozokerite je měkký a tvárný veganský vosk, který dodává účesu flexibilitu, fixaci a podporu. List aloe vlasy zklidňuje a zabraňuje frizzu. Zelený čaj, přírodní antioxidant, pomáhá chránit proti poškozením UV zářením a současně vlasy vyživuje.

FIXACE: 4 | LESK: 3

TIP! Pro větší separaci vlny za vlhka zakruťte.

AROMA

Kaki

NEU STYLING® CLAY

Nemastný, tvarovatelný stylingový produkt dodává vlasům na dotek příjemnou texturu se střední fixací a dlouhotrvající kontrolou.
POUŽITÍ

Naneste malé množství do mokrých či suchých vlasů a dodejte jim tak texturu a definici.

VÝHODY

Nemastná, tvarovatelná stylingová hlína se střední až silnou fixací. Snadná definice a separace pramenů. Dodává vlasům přirozený lesk. Uhlazuje a kontroluje poletující vlasy.

KLÍČOVÉ SLOŽKY

Kandelilový vosk dodává vlasům poddajnost a pevnost, přičemž je vyživuje. Slunečnicový olej pomáhá chránit před UV zářením, před poškozením teplem a dodává lesk. Meruňkový olej uhlazuje kutikulu, omezuje poletování vlasů, přičemž je vyživuje a dodává lesk.

FIXACE: 4 | LESK: 3

TIP! Skvělá pro dosažení matné textury u krátkých vlasů či nedbalého vzhledu.

AROMA

Levandule, mandarinka a vanilka.

NEU STYLING® FLEXIBLE HAIR SPRAY

Flexibilní pracovní sprej poskytuje na dotek příjemnou fixaci, odolnost vůči vlhkosti a kontrolu.

POUŽITÍ

Dobře protřepejte. Hotový účes postříkejte ze vzdálenosti 20-25 cm. Pro větší zpevnění účesu postup opakujte.

VÝHODY

Středně fixační, flexibilní pracovní sprej nebo lehký dokončovací sprej. Měkký finiš usnadňuje styling a restyling, pomáhá regulovat vlhkost a elektrizování.

KLÍČOVÉ SLOŽKY

Kokosový olej vlasy hydratuje a vyživuje, což pomáhá omezit lámání a třepení konečků. Bylo také prokázáno, že pomáhá chránit před poškozením UV zářením

FIXACE: 3 | LESK: 3
AROMA

Levandule, mandarinka a vanilka.

1

NEUMA profesionálové mají k dispozici celý vzdělávací systém the ~ academy. S NEUMA přenesete svoje řemeslo o úroveň výš.