E-SHOP

NEUMA products

Informace

Je mnoho důvodů proč neuMoisture argan oil milovat. Sepsali jsme pro vás 10 tipů, o kterých jste možný ani nevěděli.

 

1. Nedostižným schopnostem vyspravit vlasy děkuje neuMoisture argan oil podpůrným složkám ze zeleného čaje coby antioxidantu, a yerba maté, která dodává živiny přímo do vlasů.

2. NeuMoisture argan oil je jasnou volbou pro dodání lesku do vlasů. Těžit z tohoto čirého, čistého oleje budou jak tmavé, tak světlé vlasy, protože si rozumí s každou recepturou.

3. NeuMoisture argan oil je skvělým doplňkem kterékoliv NEUMA masky. Kdykoliv potřebujete extra dávku síly, namíchejte ho s neuMoisture intensive masque, abyste vlasy opravdu posílili!

4. Pokud máte kudrnaté vlasy, zvažte, zda si nenechat neuMoisture argan oil přímo ve sprše. Poté, co vlasy umyjete a vyživíte kondicionérem, můžete použít neuMoisture argan jako první krok stylingu tak, že si na vlasy tuto dobrotu aplikujete ještě předtím, než je rozčešete.

5. Před samotným foukáním vlasů přidejte 1 kapku neuMoisture argan oil do vašeho oblíbeného NEUMA produktu. Vlasy jsou hebčí a zářivější. U čerstvě nabarvených vlasů pomáhá uzamykat vlasovou kutikulu. Výsledkem je dlouhodobý look čerstvě nabarvených vlasů.

6. Jsou vaše vlasy unavené a bez života? Použijte malé množství neuMoisure argan oil a jemně ho zapracujte do vlasů od kořínků ke konečkům.  

7. Pro skutečné milovníky neuMoisture argan oil nabízíme vylepšenou 100 ml verzi, tedy o 35 % více produktu!

8. Pokud se neuMoisture nemůžete nabažit, použijte ho přímo na svou pokožku!

9. V případě, že používáte tepelné nástroje jako je kulma nebo žehlička, neuMoisture argan oil poskytuje vlasům skvělou tepelnou ochranu.

10. Pokud chcete dát prostor své kreativitě ať už uhlazeného culíku nebo při tvarování jiného účesu, neuMoisture argan oil pomáhá kontrolovat poletující vlásky. Díky rychlé vstřebatelnosti nemusíte mít obavy, že budou vlasy zatížené. Pro dlouhotrvající look kombinujte s neuControl medium.


BONUS TIP

Díky UV ochraně pomáhá neuMoisture argan oil udržet zdravě vypadající vlasy i během horkých, slunných dnů na pláži. Praktická malá velikost umožňuje vzít si olej prakticky kamkoliv. Ať už odcházíte z domu na schůzky či na jogging nebo se chystáte na dovolenou. Dopřejte svým vlasům patřičnou dávku lesku, síly a zdravého looku ať jste kdekoliv! 

1

NEUMA profesionálové mají k dispozici celý vzdělávací systém the ~ academy. S NEUMA přenesete svoje řemeslo o úroveň výš.